|
||
|
![]() |
||||||||
| Sizin şiirleriniz Kendi yazdığınız şiirleri burada paylaşabilirsiniz. |
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
|
|
#1 | |
|
|
KayRa şiirleri..KayRa şiirleri..Etiket: KayRa şiirleri.. izle, KayRa şiirleri.. indir, KayRa şiirleri.. nedir. ÖLÜME EN YAKIN
kuşların özgürlüğüne hayran kalan insanlara hayran kalanlardanım ben.. evet tam düşündüğünüz gibi.. hayran kalmaya hayranım ben.. duygulanmaya, şaşırmaya belki.. belki de şaşırtmaya insanları.. ama ne olursa olsun duygulanmak güzel şey.. duyuları harekete geçirip, kendinden geçmek.. evet yanlış anlamadınız.. kendinden geçmektir duygulanmak, hayran kalmak.. unutmaktır kendini, her şeyini.. insanların arasında yalnız kalabilmektir unutmak.. unutmayı, unuttuğunu bile unutabilmektir.. yerle göğü, gece ile gündüzü birleştirip.. yine de herkesten kaçabilmektir yalnızlık.. sayfalarca yazıp, yıllarca gezip.. sezebilmektir hiç birşey bilmediğini mutluluk.. evet budur mutluluk.. her şeyi bir anda silebilmektir.. gülüp geçmek hayata, kuşlardan özgürlüğünü almaktır uçmak.. uçmak bir mutluluktur kendi yalnızlığınla.. yalnızlık bir unutmadır tüm bildiklerini.. tüm anılara sarılıp da kaçmaktır kendinden.. hayat şaşırtmaktır kendini tüm hayranlarına.. hiç hayranın olmasa da.. bütün bunları arzulamak bir borçtur hayata.. ölüme en yakın sen olsan da.. Konu KayRa tarafından (17-03-2007 Saat 00:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Yaşam bir yığın şaşma ve şaşırtmalar deryası değil mi?Taa ki;anlayana kadar..
Sağol Kayra.. |
|
|
#3 |
|
|
HÜZÜN
hüzün sen hep benim aldandığım inanıp yalanına açılınca yalnızlığa hüzün sen hep benim aldandığım kapılıp rüzgarına çıkınca karşıma hüzün sen hep benim aldandığım bakınıp anılara olunca yanımda hüzün sen hep benim aldandığım farkına varsam bile aldattığının.. |
|
|
#4 |
|
|
KİMSEYE
sana susmalar getirdim konuşmak neye yaradı.. seni kendimde yitirdim bulmalar kime yaradı.. sana çocuklar verirdim hayaller neye yaradı.. seni sende unuttum anılar kime yaradı.. sana şiirler sevdirdim yazmalar neye yaradı.. seni kalbimde bitirdim sevmeler kime yaradı.. sana sözler verirdim doğrular neye yaradı.. senin uğruna ölürdüm ölümler kime yaradı.. |
|
|
#5 | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu peterpan tarafından (02-03-2007 Saat 14:54 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: tapaj hatası |
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Çok güzeller ya,ümit doğdu içimde
Çok süper,ellerine sağlık ![]() |
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
"yalnızlık bir unutmadır tüm bildiklerini.."
Yalnız kalmak istiyorum Kalemine, yüreğine sağlık.. |
|
|
#10 |
|
|
ACI KALMAK
sınırlar içinde nefessiz kalmak.. hayatlar dışında kaygusuz olmak.. işte benim acıdan anladığım.. herkesler içinde kimsesiz kalmak.. |
![]() |
| Etiketler |
| kayra, Şiirleri |
| Konuyu 1 kişi dikizliyor. Bu kişilerden 0 tanesi bizden, 1 tanesi tanrı misafiri. | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yalnızlık Şiirleri... | PiSKeDi | Şairler | 52 | 10-08-2008 05:50 |
| Spartakus'un Kendi Şiirleri | Spartakus | Sizin şiirleriniz | 58 | 18-01-2008 23:52 |
| Seljuk'un kendi şiirleri | seLjuk | Sizin şiirleriniz | 4 | 01-03-2007 19:01 |
| Forum yazılımı ve sürümü | Destekleyenler ve desteklediklerimiz |
|
Forum yazılımı olarak vBulletin v3.8.4 sürümünü kullanmaktayız.
Telif hakları vBulletin © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Ltd.'e aittir. Kuruluş 2005 © Ekshi.net - ogogi Tema adı Yeni Hayat Tasarım ogogi |