|
||
|
![]() |
||||||||
| Ekshi sokağı sakinleri Bu sokağın kızlarına bulaşmak, sokakta geceleri içip nara atmak, çöp atıp moloz dökmek, son ses müzik verip duptıs duptıs diye arabayla gezmek yasaktır. Sokak sakinlerini rahatsız etmeden uslu uslu gezinebilirsiniz. Depreşmeyin, forumu sallamayın. Meydan dayağına maruz kalıp linç edilmeyin. Eğer iyi bir çocuk olursanız, belki şirinleri bile görebilirsiniz. |
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#61 |
|
|
kontör yok dert yok yaşasın faturalı şirket hattı
![]() |
|
|
#62 |
|
|
bu tl ne fena şey ya keşke gelmeseydi
![]() |
|
|
#63 |
|
|
kntr istemiyorum lira atabilicek olan varmı mümkünse madeni olmasın
![]() |
|
|
#64 |
|
|
ah anam kac kurus kaldı ya olan varmı
lazım değil bana |
|
|
#65 |
|
|
10 üzeri -1 liram var
![]() |
|
|
#66 |
|
|
bende -5.97 Liram var
![]() babama söylicemm yarn knt yükLesin bana..!!!!!![]() Baaabaaaaaaaa duuuuuyy sesimiiiiiiiiiiiiiii![]() |
|
|
#67 |
|
|
Etiket: Ce: Ekshi kontör at izle, Ce: Ekshi kontör at indir, Ce: Ekshi kontör at nedir. Turkcell'e bile borcum var be
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| ekshi, kontör |
| Konuyu 1 kişi dikizliyor. Bu kişilerden 0 tanesi bizden, 1 tanesi tanrı misafiri. | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 10 dakikası 1 kontör | Ladeyna | Komik yazılar | 16 | 17-12-2008 20:23 |
| MSN'den kontör dolandırıcılığına 7 yıl istemi 26 Haziran 2007 | imposibıl | İnternet haberleri | 2 | 26-06-2007 18:37 |
| MSN'den kontör dolandırıcılığına 7 yıl istemi | An1L | Türkiyeden haberler | 0 | 26-06-2007 16:57 |
| Ekshi.Net | çılgın_hayalet | Ekshi sözlük | 1 | 31-05-2007 23:05 |
| Forum yazılımı ve sürümü | Destekleyenler ve desteklediklerimiz |
|
Forum yazılımı olarak vBulletin v3.8.4 sürümünü kullanmaktayız.
Telif hakları vBulletin © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Ltd.'e aittir. Tema adı Yeni Hayat Tasarım ogogi |