Aysel git başımdan

Geri Dön   Ekshi forum > Ekshi.net > Ekshi blog
Facebook

Ekshi blog Armudun sapı, üzümün çöpü.




Cevapla
 
Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 12-01-2010, 21:43   #1
Demonix
 
Demonix - ait Avatar

Exclamation

Aysel git başımdan

Aysel git başımdan


Etiket: Aysel git başımdan izle, Aysel git başımdan indir, Aysel git başımdan nedir.
Her şey olması gerektiği gibi olmuştu. Hüzün, melankoli ve bir ayrılık. Evet, ayrılmıştık. En azından böyle olması daha doğru olacak diye geçirdik içimizden. O gece bir çağ'ı kapatıp, çağlar açmaya karar vermiştik. Birbirimizin içerisinde olmadığı, tek kişilik oyunlar sergileyeceğimiz çağlar... Kolay olmayacaktı, biliyordum böyle olacağını. Ve kolay olmayacaktı.


Dudaklarımı yakan şeyin, senin dudaklarıma temasında bıraktığın yakıcı tat olduğunu anlamak zor olmamıştı o an. Bir dakika boş kalsam, kimsecikler olmasa sırnaşıverirdin. Ve ben böyle zamanlarda birbirimizi sokakta, uluorta sevişirken bulurdum. Beni ne kadar çok sevdiğini anlayayım diye mi yapardın bilmiyorum, bir dakika bile unutturmazdın kendini. Ve ben en çok bu yanına vurulmuştum belkide. Kimse kolay olacağını söylememişti, ben de biliyordum. Kolay olmayacaktı.


Kolay olmayacaktı, son kez bakarken gece içerisindeki kızıllığına. Son kez hissederken dudaklarımda bıraktığın o kekremsi tadın ciğerlerime nüfus edişini, kolay olmayacağını bana hatırlatır gibiydin. Ve kolay olmayacaktı, mücadele gerektiren bir savaş verecektik birbirimize karşı. Eskiler derler ki, kolay olmayacak. Ve öyle de olacak, kör değildim.


Can sıkıntısından kendimi sokağa attığım bir gün ortasında seni görecektim. Umarsız ve çaresiz adımlarla karşılacaktık belki de, ya da çok mutlu iken. Seni bir başkası ile görmek bana çok koymacaktı belki, bir kıskançlık da beslemeyecektim sana dair. Benim olmanı dileyecektim o an, sadece 5 dakika... Evet bunu düşünecektim, ama senin benim olmanı istediğim süre kadarınca olacaktı süresi. Sonra geçip gidecektin yanımdan. Ve ben adımlarken, arkamı dönüp yüzümde hafif bir tebessüm bırakacaktım bilerek ve kasten. Eski yıllara saygı kuşağında bir tat olacaktı gülümsememde. Sonra unutacaktım seni tekrar. Fakat biliyorum, bileceğim de, kolay olmayacak. Hem böyle olması ilişkimizi kutsamak adına daha anlamlı kılacak ayrılığımızı. Onun için kolay olmayacak.


Cebimde bir fotoğrafını saklama ihtiyacı neden duymuştum ki? Bilmiyorum... Sen de bilmeyecektin. Çıkarıp bakacağım arada, belki seni dilememecesine fırlatıp atacağım odanın bir köşesine. Sonra krize girmiş bir hasta gibi koşup alacağım tekrar, cebime yani ait olduğun yere bırakmak için. Sabır gerektirecek, emek birazda. İkimizin bildiği gibi, kolay olmayacak. Sabır dilemeliyiz birbirimize çünkü neden biliyor musun, kolay olmayacak.


Bu son yazışım olacak sana. Bir süre sonra cebimde taşıdığım fotoğrafına da ihtiyacım kalmayacak. Çünkü öyle olmasını umut ediyorum. Ve sen ne zaman düşersin bilmiyorum aklıma, ama sen kusacağım sensiz zamanlarda. Ciğerlerimi kanatırcasına kusacağım. Bu yüzden benim için kolay olmayacak. Ve sen, beni en kolay olmayacak noktamdan vurmaya çalışacaksın. Bir kalenin surlarını aşındırır gibi, belki bir Fatih gibi olmadık yollar deneyeceksin. Fakat senin için de zor olacak. Zor olmak, bize dair.


Şimdi, sana güzel şiirler ve yazılar yazmak adına son bir elveda. (Uzunca bir süre böyle devam edeceğimizi umut ediyorum.) Uzaktan da sevebiliriz birbirimizi, dokunmadan. Hem seni bir başkasının dudaklarında görmekte keyifli olacaktır eminim. Fakat şimdi gitmeliyim, yoksa kendime ihanetim olacaksın. Gitmeliyim.


Dudağımda kavurucu sıcaklığın ve sen... Sigaram, elveda....


Yazı ve düzenleme: Demonix

Konu Demonix tarafından (13-01-2010 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Ufak bir ekleme.
Eski 12-01-2010, 22:02   #2
gail
 
gail - ait Avatar

Tanımlı Ce: Aysel git başımdan


Çok etkileyici
Eski 12-01-2010, 22:15   #3
Demonix
 
Demonix - ait Avatar

Tanımlı Ce: Aysel git başımdan


Sigarayı bırakmaya karar verdiğimde, onu yerde izlerken bana da etkileyici gelmişti. Son sigarama ufak bir vefa borcu olarak burada yayınlamak istedim. Teşekkür ederim gail.
Eski 13-01-2010, 00:05   #4
Lodos
 
Lodos - ait Avatar

Tanımlı Ce: Aysel git başımdan


ben ciddi ciddi giden bir sevgiliye yazıldı zannedip baya içlenmiştim,ama bu tür yazıları severim ki çok başarılı olmuş

Eğer yine yanlış anlamadıysam tabi
Eski 16-01-2010, 14:11   #5
biradam
 
biradam - ait Avatar

Tanımlı Ce: Aysel git başımdan


Merhaba Nalân. Belki Aysel'e inat...
Eski 27-06-2010, 17:16   #6
Demonix
 
Demonix - ait Avatar

Tanımlı Ce: Aysel git başımdan


Etiket: Ce: Aysel git başımdan izle, Ce: Aysel git başımdan indir, Ce: Aysel git başımdan nedir.
Alıntı:
biradam Mesajı Göster
Merhaba Nalân. Belki Aysel'e inat...
Kim bilir, belki.
Cevapla


Konuyu 1 kişi dikizliyor. Bu kişilerden 0 tanesi bizden, 1 tanesi tanrı misafiri.
 
Konu Seçenekleri
Modları Göster



Forum yazılımı ve sürümü Destekleyenler ve desteklediklerimiz
Forum yazılımı olarak vBulletin v3.8.4 sürümünü kullanmaktayız.
Telif hakları vBulletin © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Ltd.'e aittir.
Kuruluş 2005 © Ekshi.net - ogogi
Tema adı Yeni Hayat Tasarım ogogi

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:04 .