|
||
|
![]() |
||||||||
| Sizin şiirleriniz Kendi yazdığınız şiirleri burada paylaşabilirsiniz. |
|
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
|
|
#1 | |
|
|
Uğur'un şiirleriUğur'un şiirleriEtiket: Uğur'un şiirleri izle, Uğur'un şiirleri indir, Uğur'un şiirleri nedir. gittin....
kaldım yalnızlığımla hayat... toz pembe değilmiş aslında özledim... gözlerinde kaybolmayı oyun... çoktan bitmiş olsada sen.... geldikçe aklıma ağladım... ama sessiz, içime akıttım gözyaşlarımı hüzün... zehirli bir ok olup dağıldı vücudumda zaman... durdu çaresizlik ve ben başbaşa tek çare... zor olsada oyunu bırakıp kaçmak kaçıyorum... yürüyorum sonsuz boşluğa ölüyorum.... aşkların en güzeli elveda... hayatımda yazdığım 2. şiir saçmalamadım inşallah her türlü yoruma açığım utana sıkılada olsa attım umarım beğenirsiniz.tamamen bana aittir yaw ![]() Konu Poncho tarafından (17-03-2007 Saat 16:23 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Yüreğine sağlık ugur
![]() Kendine haksızlık ediyorsun, bence cok güzel olmuş yazmayı bırakma. |
|
|
#3 |
|
|
uur hiçte öle utancak sıkılacak bişi yok cnm güzel olmuş
![]() |
|
|
#4 |
|
|
Sakın bi daha şiir yazmayı beceremiyorum deme
Sen aşmışsın ablacım Nasıl güzel yazmışsın öyle çok beğendim yalın ama çok içten Devamını bekliyoruz ![]() |
|
|
#5 |
|
|
uğurum gayet güzel olmuş... devamını getirecek bi hatun takviyesi de yaptın mı olay tamamdır
![]() |
|
|
#6 |
|
|
Uğur.
vay aşk adamı kardeşim. Yüreğine sağlık ya. |
|
|
#7 |
|
|
2. şiir için süper
![]() |
|
|
#8 |
|
|
uurum ya yazma böyle şeyler kendi yazdıklarımdan utanıyorum ben o zaman
çok güzel olmuş kardeşim ellerine yüreğine sağlık![]() |
|
|
#9 |
|
|
Güzel...
Yazmak eyleminin bizzat kendisi yazana haz verir zaten;kaldı ki iyi yazmışsın... Bu durumda; teyide ihtiyacın yok...Bak! |
|
|
#10 |
|
|
çok güzel olmuş eline sağlık
|
![]() |
| Etiketler |
| uğurun, Şiirleri |
| Konuyu 1 kişi dikizliyor. Bu kişilerden 0 tanesi bizden, 1 tanesi tanrı misafiri. | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| KayRa şiirleri.. | KayRa | Sizin şiirleriniz | 136 | 11-05-2009 00:46 |
| Yalnızlık Şiirleri... | PiSKeDi | Şairler | 52 | 10-08-2008 05:50 |
| Seljuk'un kendi şiirleri | seLjuk | Sizin şiirleriniz | 4 | 01-03-2007 19:01 |
| Forum yazılımı ve sürümü | Destekleyenler ve desteklediklerimiz |
|
Forum yazılımı olarak vBulletin v3.8.4 sürümünü kullanmaktayız.
Telif hakları vBulletin © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Ltd.'e aittir. Tema adı Yeni Hayat Tasarım ogogi |